Deprecated: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/artemis-fowl.dk/public_html/config.php on line 3
Artemis Fowl - Files
BREAKING NEWS: Artemis Fowl får premiere 9. august 2019!

den bedste bog

Forfatter: Emma
Dato: 09/12-09 22:11
Okay. det bliver måske lidt svært, men hvilken bog syntes i er bedst??? jeg syntes selv at: Det aktiske intermezzo, var den bedste hvis ikke at det er evighedskoden. men hvilken syntes i er bedst???

Svar

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 10/12-09 17:59
hmm, den er rigtig svær, Emma. Jeg går ud fra at dit spørgsmål kun gælder AF-serien, og efter lidt overvejelse må jeg tilstå at jeg tror jeg bedst kan lide Artemis Fowl, eller Opals hævn. måske fordi at der er nogle rigtig sjove episoder i de to bøger.
Eller måske er det fordi at Artemis er "Rigtig" ond, i det første bind, at jeg holder så meget af den.
Og opals hævn... Tja, Opal er jo Opal, ikke?! Jeg er virkelig imponeret over hendes ego...

Forfatter: Eccet
Dato: 12/12-09 23:57
Jeg synes det er et nemt spørgsmål. Jeg har nemlig tænkt på det mange gange!

Umiddelbart vil jeg sige, at de 3 første bøger er de bedste, da Artemis Fowl endnu skal udforske feernes verden, samtidig med at han stadig er en ung teenager. Senere hen bliver han mere kedelig i det han bliver ældre, og hans planer er mindre fantasifulde. Man mærker det virkelig tydeligt i "Tidsparadokset", hvor den 10-årige Artemis Fowl nemt kunne vinde over en noget ældre Artemis!

Hvis jeg skal vælge mellem de 3 første bøger, så bliver det helt sikkert den første. 2'eren husker jeg nemlig ikke så meget af, trods at jeg har læst den flere gange. 3'eren er rigtig god, og er meget tæt på 1'eren, men synes 1'eren er bedst, da introduktionen til fe-verdenen er suverænt godt lavet!

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 13/12-09 10:44
jeg hader når jeg må give dig ret, Eccet! Især når jeg har lyst til at diskutere...
Men ja, hvor meget det så end piner mig, må jeg indrømme at din betragtning er meget rigtig. Jeg kunne også bedre lide Artemis da han var en ondskabsfuld lille snotunge... Han er jo praktisk talt gået fra at være forbryder til at være forbryderjæger, og det virker lidt som om at alt den godhed og medmenneskelighed, har påvirket hans IQ. Desværre så er det en karakterbrist vi mennesker har. Man bliver ældre, mener jeg, og forandre sig, så set i det lys virker Artys forandringer realistiske nok... :(


Forfatter: Eccet
Dato: 15/12-09 21:50
Ja, det er sgu meget realistisk, også derfor jeg ikke vil hænge forfatteren ud for at blive kedeligere. Men jeg synes at Colfer kunne have fået mere ud af det, da Artemis fik slettet sin hukommelse.. men det er bare en smagssag.

Hvilken synes I er den dårligste bog?

Forfatter: t.sanddahl
Dato: 16/12-09 21:10
jeg vakler lidt mellem Time Paradox og den tabte koloni som den dårligste bog i serien. måske fordi jeg synes de begge er skrevet i et noget... svævende sprog? Som om at de ikke er helt gennemtænkt, eller... Det rammer ikke helt præcist, men det er vidst det tætteste jeg kan komme på det lige nu...

Forfatter: Eccet
Dato: 05/01-10 21:15
Jeg kan ikke helt huske hvorfor, men jeg mente dengang at Opals Hævn var rimelig under de adnres standard, men det var dengang der kun var 3 andre at sammenligne den bog med. De 3 første AF-bøger kunne man jo ikke sætte en finger på. Men ellers så synes jeg at Time Paradox er den dårligste, derefter Opals hævn. (Det er irritende at sige 'dårlig' om de bøger, men jeg mener dårligERE end de andre AF-bøger, hvilket ikke gør dem dårlige af nogen grund!)

Nogle gange er oversætteren også skyld i, hvordan sproget virker. Jeg synes personligt ikke at Mich Vraa var god, af en eller anden årsag. :S

Forfatter: holly fowl
Dato: 19/09-10 14:16
Jeg synes, den bedste bog er Evighedskoden og Det Arktiske Intermezzo. Evighedskoden, fordi den er ret spændende, og Det Arktiske Intermezzo, fordi der sker meget og fordi, man virkelig kommer ind i feernes verden.

Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad for en, der er den dårligste. Jeg synes, at de allesammen er vildt gode. :) (wow, jeg er gået hen og blevet en optimist...)

Forfatter: dragonfly-B-B
Dato: 11/06-12 17:20
Det overrasker mig virkelig at se, at der er så mange, som ikke bryder sig om Tidsparadokset. Det er nemlig helt klart en af mine yndlings AF-bøger! Der er intet, der topper 1'eren, men Tidsparadokset kommer ret tæt på, i hvert tilfælde af hvad jeg husker. Nu er det også ved at være et godt års tid siden, at jeg sidst læste den. Det kunne jo være, at jeg skulle se at blive færdig med Arctic Incident, Eternity Code, Opal Deception og Lost Colony, så jeg kan få den læst igen :-P.

Du skal være logget ind for at oprette et svar i forummet.